Sälja kläder online

Vi är många som har överfulla garderober med kläder som bara ligger och samlar damm. Ofta så använder man bara omkring 20% av kläderna man har vilket är väldigt onödigt. Ta istället för vana att rensa din garderob med jämna mellanrum och plocka ut sådant du inte använt på länge. Då kan du istället tjäna pengar på kläderna du inte använder längre.

Har du väldigt mycket kläder att sälja så kan du till och med skapa en egen hemsida för detta ändamål. Då kan dina kunder även lätt hitta tillbaka till dina kläder för att köpa fler. Har du en hemsida så är det bra att hålla koll på sin webbplatsdata, vilket du kan göra med t.ex. funnel. Då får du bättre vetskap om vilka personer som handlar av dig.

Om du inte vill göra en egen hemsida så finns det många andra redan existerande plattformar att annonsera på. Facebook är exempelvis ett bra ställe som många använder sig av. Där kan man både lägga ut annonser i grupper som är avsedda för detta och på Facebooks egna köp- och säljfunktion marketplace. En annan app som endast är till för att köpa och sälja främst kläder är plick. På plick säljs det för det mesta snäppet dyrare kläder. Om du har märkeskläder att sälja så kan det alltså vara bra att annonsera där eftersom många som letar begagnade märkeskläder tittar efter det på just denna app.

Om man bara vill få bort sin stora klädhög så är det också en möjlighet att lämna in till second-hand. Välj då en butik som donerar intäkterna till välgörenhet!