Klä dig mer enhetligt

Ett par snygga klackskor, kavaj eller byxdress är det många som tycker om att bära både till fest och vardags. Men du kommer att framhäva dina kläder extra mycket och även kunna åstadkomma en mer enhetligt outfit om du bara tänker till lite extra på färgkombinationerna och detaljerna. Här hjälper vi dig att kombinera rätt kläder med rätt accessoarer så att du kan känna dig mer bekväm och uppiffad.

Accessoarer är nyckeln

Du kan enkelt piffa till din outfit genom att addera en snygg sjal, väska eller brosch. Under årets kallare månader kan du även kombinera din look med en snygg kappa, mössa och stickade accessoarer som inte bara håller dig varm. De kommer också att uppmärksamma dig när du går runt på gatorna i staden. Beroende på vilken klädsel du bär kan du addera lite olika accessoarer och glöm inte att också vara dig själv och gör därför också ett personligt val som passar.

Smink och hårstyling

Även ditt smink och frisyr kommer att göra sitt för att ge din klädsel en mer enhetlig känsla. Med detta menar vi inte att du behöver spendera multum för att investera i dyra sprayer och sminkprodukter. Billiga skönhetsprodukter finns idag att inhandla överallt och många varumärken tillverkar produkter som är lika effektiva att använda som de dyrare alternativen.

Tänk på att ditt smink och styling antingen kan framhäva eller göra dina kläder mer neutrala. Du kan därför skräddarsy hur du sminkar dig och vilken frisyr du bär för dagen så att det passar perfekt.