Pimpa skorna

Har du gamla skor som du inte använder eller kanske skor som du älskar men som börjar se lite slitna ut? Då kan du ge de en helt ny look, endast din fantasi sätter gränserna! Kanske vill du ha ett par sneakers som passar snyggt till din favoritoutfit eller varför inte göra ett statement med hjälp av dina skor genom att måla dem i pridefärger eller liknande?

Det är väldigt populärt med egenmålade skor framförallt. Har du gamla vita sneakers från t.ex. nike så kan du måla loggan och små detaljer i en annan färg. Upptäcker du dessutom att du har talang för att måla på skor så kan detta vara en riktig affärsidé eftersom de är så eftertraktade. Vill man sälja skor på detta sätt så bör man försöka få tag på märkesskor i första hand för att göra det så ekonomiskt lönsamt som möjligt, för det är märkesskor folk letar efter. En annan idé är att köpa pärlor och stenar och sätta på skorna. Bäst är det nog då att hitta stenar och pärlor som går att sy fast för att vara helt säker på att det håller bra. Blanda olika färger och mönster för att göra skorna så attraktiva som möjligt.

Du kan få en helt ny syn på dina skor genom att måla och dekorera dem. Kanske behöver du då inte köpa de där nya skorna som du tittat på, utan kan nöja dig med skorna du redan har?